طرز تهیه اناربیج را با دقت در این مقاله دنبال کنید!
ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با ۴/۱ فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و ۲ لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه دیگر هم بپزد.
برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج ۱ قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.
http://griffinxywt48383.suomiblog.com/-8990338
http://elliottgypg60370.shotblogs.com/-8505019
http://titussjar04715.blogdigy.com/-8255140
http://emilianoabay50615.blogminds.com/-8404972
http://dominickkjml04949.uzblog.net/-8868125
http://chancejasi71482.isblog.net/-11062682
http://caidenfjjf72727.alltdesign.com/-13775707
http://gunnerhari71482.canariblogs.com/-9463132
http://emilioceee73849.amoblog.com/-15150466
http://lorenzoppqp27384.total-blog.com/-18231462
گیل جار http ,گردو ,دهید ,روغن ,قابلمه ,سبزی ,اضافه کنید ,فنجان روغن ,اجازه دهید ,گردو اضافه منبع
درباره این سایت