مشهورترین غذای تبریزی، کوفته‌ی این شهر است که طعم بسیار لذیذی دارد. در گذشته برای تهیه‌ی کوفته، گوشت را در هاون سنگی می‌کوبیدند و سپس سبزیجات و لپه را به آن اضافه می‌کردند. اما امروزه بیشتر از گوشت چرخ‌کرده برای تهیه‌ی این غذا استفاده می‌کنند. در آخر هم گردو، آلو، پیاز سرخ‌شده، زرشک و بعضی‌ها هم تخم‌مرغ داخل آن می‌گذارند و در سسی که از رب گوجه‌فرنگی و آب و زعفران تهیه شده، می‌پزند. معمولا کوفته‌ها را با پیاز سرخ‌شده، زرشک و گردو تزئین کرده و نوش جان می‌کنند.


گل و بلبل سرخ‌شده، زرشک ,پیاز سرخ‌شده، ,برای تهیه‌ی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نصب تجهیزات هشداردهنده اعلام حریق گرمایش برودت پارس سایت تفریحی گلستان فان خرید ادکلن بولگاری دیجیتال مارکتینگ سلام علیکم طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان استور